2017. június 29., csütörtök

Szőr nő

Önterápiás szőr-meggyónás


Csinálok egy ilyen nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek dolgot, mert nem akarok testképzavart érezni, amit a társadalmi nyomás próbál rám kényszeríteni. A női szőrzet társadalmi tabusítása miatt már nem tudok az utcán pl bikiniben :P , vagy rövidgatyában járni, mert annyira szorongok az ilyesmire várható lehúzó beszólásoktól, lenéző pillantásoktól. 

Úgyhogy úgy döntöttem virtuálisan oldom fel ezt a gátlásomat. Itt a neten ugyanis tök rutinosan leszarom a beszólókat. Hála pl a fb istenáldotta letiltógombjának. 

Úgyhogy csináltam egy kis kollázst erről a témáról, persze a fb prűdség határain belül, mert hogy ott is osztás lesz ez ügyben. Szóval nem kell aggódni, nincsenek a posztban nemi szervek. De ezt a témát amúgy még szakszerűen és nem szubjektíven, mint itt, de ki fogom majd fejteni a Szent Szajha Blogomon.


Úgyhogy addig is megmutogatom gyönyörű, pelyhes testem szőrmés darabjainak egy részét, hogy oldódjanak a gátlásaim és gátlástalanul szőrmésen merjek exhicionistáskodni. 

XD

Ja és még annyi, hogy mostanság szőrt fogok festeni. Mármint festményeken. Mert a szőr szép. Értsétek meg!Jessz szőr!